Vacature

Salarisadministrateur

(20-24 uur per week)

Zoek jij een uitdagende functie als salarisadministrateur voor 20-24 uur per week? Hou jij ervan je werk zelfstandig te kunnen indelen? En wil je graag altijd een prettig team om je heen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Ook als je 1 tot 3 jaar ervaring hebt! Lees hieronder over ons bedrijf en onze vacature.

Wie zijn wij?

DAAD ontzorgt ondernemers volledig bij de salarisadministratie. Dat begint bij de juiste aandacht voor de organisatie. Wat is belangrijk voor de werkgever en voor zijn medewerkers? Ontzorgen betekent bij DAAD ook écht ontzorgen. Alles moet soepel gaan en perfect kloppen. We werken daarom met de allernieuwste software, maar vergeten daarbij nooit het persoonlijke contact. Snel, precies en daadkrachtig.

Wat zijn de functie-eisen?

Omdat we een snel groeiende organisatie zijn, zoeken we een extra kracht op de salarisadministratie. Een groot deel van onze werkzaamheden binnen onze salarisadministratie is geautomatiseerd in Loket. Ook zijn er salarisadministraties die verwerkt worden in NMBRS. Handig dus als je daarmee overweg kunt. Ook ervaring in de personeelsbranche is een pré.

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden bestaan uit:
1. het verwerken van salarisadministraties voor diverse werkgevers uit diverse branches,
2. het bijhouden van wijzigingen in CAO’s en in (fiscale) wetgeving,
3. communicatie van dit alles met de klanten,
4. het aanspreekpunt zijn voor werkgevers voor diverse vragen op het gebied van salaris- en personeelsadministratie.

Wat zoeken we?

Om de werkzaamheden goed te kunnen verrichten, ben je nauwkeurig en kun je zelfstandig werken. Voor de werkgevers is het ook fijn als je een dienstverlenend en vrolijk karakter hebt. Je opleidingsniveau is minimaal MBO en aanvullend PDL is een pré, maar geen must. We zoeken iemand die open staat voor het volgen van vaktechnische cursussen, zodat je kunt blijven ontwikkelen.  

Wat kun je verwachten?

Een uitdagende functie in een snel groeiende organisatie met een gezellig team om je heen. Je kunt opleidingen volgen en je vakkennis uitbreiden, waarbij we je graag helpen. Het salaris is afhankelijk van de ervaring die je hebt.

Waar?

Je werkt zowel vanuit Nijmegen als Oss, waardoor je contact onderhoudt met alle teamleden. Ook is er de mogelijkheid om een aantal uren thuis te werken, waarvoor alles goed is ingericht.

Interesse?

Kom kennismaken en bel 024 7600360 voor een afspraak (Ilze Stolk) of stuur je sollicitatie naar info@daadsalarisadministratie.nl .

Adres

Kerkenbos 1075 Q
6546 BB NIJMEGEN

POSTBUS 31255
6503 CG NIJMEGEN

Telefoonnummer

024 7600 360